Size zero: Centimeters kwijt in 40 minuten tijd!

Size Zero: Oke, zoals men wel zal weten ben ik niet matje inkie pinkie. Vroeger was ik dat wel en had ik bijna anorexia. Ik stond elke minuut van de dag op de weegschaal, at bijna niets en mijn grootste hobby was sporten (dat laatste is natuurlijk niet erg, maar ik draaide erin door).

Vroegeh toen ik nog Jong, hip en strak was:

Toen ik op kamers ging stond het sporten “even” op een zeer laag pitje. Ik begon weer aan te komen en heb toe een belofte gemaakt dat ik nooit meer terug wilde naar 48 kg. Dus sinds die tijd heb ik geen weegschaal meer in huis gehad en ben ik mijn eetpatroon gaan veranderen. Misschien daar weer een beetje in doorgeslagen? Tja, misschien wel een beetje.

Nu wil het geval dat ik toch iets van mijn curves kwijt wil. Niet alles, want ik ben er ook trots op. Ik heb namelijk een zandloper figuur met een hele smalle taille en brede heupen en daar ben ik op zich niet ontevreden over. Maar die vetjes mogen wat minder.

Ik sport zo af en toe, loop veel met de hond en let goed op mijn voeding. Maar ik wilde nog een extra boost geven aan mijn vetjes. Nu kwam ik Size Zero tegen en heb ik een proefbehandeling ondergaan en dit vond ik ervan:

Size Zero Utrecht
 

Tamara Elbaz (van oa ‘mode meisjes met een missie’, Tailor&Elbaz kleding en Silk Productions) is mede-eigenaar van Size Zero en is opgericht in 2014. Maar wat doet size zero eigenlijk?

Size Zero Easy Shape Trainer systeem:

De Size Zero Easy Shape Trainer systeem werkt met lichaamseigen trillingen (HFT-technologie. Human Frequency Technologie). Deze trillingen zorgen voor een gerichte spierstimulatie, wat betekend dat je spiervezels meer worden geactiveerd dan met een normale sport activiteit.

Het grote voordeel van het Size Zero Easy Shape Trainer Systeem is dat het in staat is om verschillen op te sporen in lichaamsopbouw en de daarbij benodigde programma’s aanpast voor elk individueel persoon.

Het Size Zero Easy Shape Trainer systeem meet voorafgaand aan elke behandeling de lokale vet- en spierdichtheid, als ook de cel- en weefselvloeistof. Op basis van deze waarden het systeem een voor iedere klant uniek en op het lijf geschreven programma op om zodoende de hoogste doeltreffendheid te bieden. Waarbij gegarandeerd resultaat wordt gegeven ism gezonde voeding.

Raak binnen 40 minuten tussen de 10 en 28 cm kwijt met het Size Zero Easy Shape apparaat! Dus ik dacht: waarom niet, ik ga het proberen!

Size Zero Easy Shape Trainer behandelingen ondersteunen de volgende punten:

 • Afname van vet en proporties
 • Gerichte spieropbouw zonder krachttraining
 • Effectief cellulitis bestrijden
 • Effectief overtollig vet verwijderen en bestrijden
 • Opbouwen en versterken van de rugspieren, alsmede het verminderen van rugpijn
 • Anti-aging en huidstructuurverbetering

Size Zero heeft salons in oa Utrecht, Groningen, Breda, Gouda en Rotterdam. Ik ben zelf in Utrecht geweest.

Ik moet er gelijk bijzeggen dat ik er erg sceptisch inging. Afvallen door een pilletjke of een apparaat kan gewoon niet (in mijn ogen). Afvallen doe je met sporten en goede en gezonde voeding. Dus ik dacht: laat maar komen.

De behandeling:

Eerst werd ik helemaal doorgemeten. Omvang van de desbetreffende gebieden, vetpercentage, vochtgehalte etc. Daarna kreeg klittenbanden om de desbetreffende gebieden gebonden.

size zero
 

Ik moest plaatsnemen op een behandeltafel en er werden verschillende vierkante “pads” onder het klittenband geplaatst. Daarna werd de intensiteit ingesteld dat precies bij mijn lichaamsopbouw en wensen past. Nadat dat was ingesteld start de behandeling en duurt het ongeveer 40 minuten voordat de behandeling is afgelopen. Je voelt steeds trillingen waarbij je spieren samentrekken. Het doet geen pijn, maar het is niet enorm plezierig, al zeg ik het zelf. Maar ja, wie mooi wilt zijn, moet pijn lijden zeg ik altijd maar.

size zero
 

Na de behandeling werd ik nogmaals gemeten en wat bleek: ik was in totaal 19 cm kwijt! O.M.G. hoe kan dat dan? Ik was echt verbaast. Maar ik dacht, dit al wel voor even zijn en morgen zit het er weer aan.

Een paar dagen later had ik wederom een afspraak en 3 dagen daarna de laatste. En je wilt het niet geloven, maar aan het eind was ik 21 cm in totaal kwijt.

Ik durf het bijna niet te zeggen, maar het werkt!

Oke, om het gewenste resultaat te bereiken zou ik 40 keer moeten terug komen. Maar toen ik de prijs hoorde, moest ik wel even slikken:

Tarieven:

– Losse behandeling: €59
– 10 rittenkaart: €500 (kuur van 5 weken)
– Jaar lidmaatschap: €99 per maand
– Half jaar lidmaatschap: €150 per maand
– Persoonlijke Size Zero voedingsplan: €99

Ik kan dat helaas niet veroorloven, maar mocht je dit wel kunnen betalen en heb je het er ook voor over, dan is het zeker de moeite waard!

Contact gegevens Size Zero Utrecht:

Salonmanager: Sousan Sharifi
FITLAND
Middenwetering 21
3543 AR UTRECHT

Boekingen per mail via: utrecht@sizezero.nl
Boekingen per telefoon via: 06 48 91 39 53

28 comments on “Size zero: Centimeters kwijt in 40 minuten tijd?!”

  • ik ben ook gelijk op mijn voeding gaan letten en de kilo’s worden minder. Komt het door de behandelingen of door de voeding? tja, dat durf ik dus op dit moment niet goed te zeggen, maar in die ene week bleven de cm’s wel weg.

 1. Hi!

  Ik ben zo benieuwd of je dit moet blijven doen om het resultaat te behouden? Zo ja, volstaat een 10 rittenkaart dan en hoef je bv dan maar 1 keer per maand te gaan? Of moet je sws wekelijks blijven komen? Ik moet er nogal een eind voor rijden nl.
  Het klinkt veelbelovend allemaal. Bye! Grt Cor

  • Je moet eerst wel vaker gaan om resultaat te behalen. Ook moet je op je voeding letten. Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik de cm er weer bij heb, maar dat komt mede door medicijngebruik. Misschien is het een idee om eerst een intake gesprek te plannen? Dan weet je gelijk waar je aan toe bent en hoeveel keer je moet komen. Succes, ik ben benieuwd! gr kiki

 2. Heb een jaarabonnement gehad, maar voor mij,was het weggegooid geld. Per behandeling verlies je wel wat centimeters, maar die zitten er zo weer aan. Vind het eigenlijk wel nep. je kunt je geld beter aan een sportschool besteden.

 3. Mijn jaarabonnement loopt volgende week af.helaas niks geholpen.uit mezelf 5 kilo afgevallen.maar in centimeters echt niks af met size zero .trap er niet in.het enige wat je verliest is vocht.en dat zit er zo weer aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *